Cell Tech Hyper Build palautusjuoma arvostelu

Cell Tech Hyper-build

Cell Tech Hyper-build Arvostelu
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta
3.88

Toimituksen mielipide

Call Tech hyper-build 30 servings lupaa lisätä suoritustehoa ja lihasmassaa sekä helpottaa palautumista. Aivan kuten muutkin kreatiinipohjaiset valmisteet, Cell Tech hyper on omiaan tukemaan kehoa voimaharjoittelun tuoman rasituksen osalta. Tuote sopii erinomaisesti kovaa treenaaville kuntoilijoille.

Plussat

  • Tuotteen sisältö
  • Maku
  • Sekoittuminen

Miinukset

  • Hinta hieman korkea

Muscletechin Cell Tech kreatiini valmisteet ovat vahvoja tuotteita, joissa on tarkkaan valittu aminohappokoostumus.

Mukana on esimerkiksi laadukasta haaraketjuista aminohappoa (BCAA).

Tämän palkkarin voit ottaa mukaan tehostamaan treenejä tai palautukseen heti treenin jälkeen. Tuote sopii myös erityisen hyvin niille, jotka haluavat polttaa rasvaa tehokkaasti, sillä tämä palkkari ei sisällä ollenkaan hiilihydraatteja.

Siksi myös tämän osalta Cell Tech hyper-build tuo kaivatun vaihtoehdon palkkareiden joukkoon, niille jotka haluavat välttää hiilihydraatteja, mutta kasvattaa lihasmassaa tehokkaasti. Bulkkikaudelle tämä palkkari ei kuitenkaan varsinaisesti sovellu.

Parhaimmillaan palkkari kiihdyttää lihaskasvua ja antaa suoritustehoa sekä parantaa palautumista sarjojen välillä treenin aikana. Cell Tech hyper-build on laadukas valmiste, joka on tunnettu laadukkaista raaka-aineistaan ja tarkasti valituista suhteista aineiden välillä. Siitä syystä tämä tuote päihittää monen muun markkinoilla olevan palkkarin.

Aminohappoyhdistelmä vailla vertaansa

Tuotteessa on soluja laajentava aminohappoyhdistelmä juuri oikeassa suhteessa siten, että keho saa siitä parhaan hyödyn irti. L-leusiinia, L-valiinia ja L-isoleusiinia tulee suhteessa 4:1:1, minkä lisäksi tuotteessa on myös esimerkiksi tauriinia.

Tällaiset vapaat aminohapot ovat lihaksille optimaalisia raaka-aineita, sillä näitä aminohappoja esiintyy lihaksissa muutenkin. Tällöin ne myös tukevat parhaalla mahdollisella tavalla solulaajentumista.

Palautusjuomassa aminohapoista hyöty talteen

Niin kreatiini kuin BCAA ovat tämän valmisteen avainainesosia. Kaikista ei näitä ainesosia löydy, joten tämä on varsin monipuolinen valmiste voimaharjoittelijoille kovastakin treenistä palautumiseen.

Cell Tech saattaa olla hieman kalliimpi tuote mutta myös sen ominaisuudet ovat vailla vertaansa. Palkkareista puhuttaessa Cell Tech on omiaan kasvattamaan lihasta ja parantamaan esimerkiksi voimatasoja.

Parhaan tuloksen saat, kun käytät Cell Techia päivittäin, myös lepopäivinä. Vaikka hinta saattaa olla hieman korkeampi kuin monen muun palkkarin, päihittää tämä tuote monta kilpailijaa monipuolisuudellaan.

Jos siis haluat taata itsellesi laadukkaan tuotteen, etkä kavahda hintaa, voi Cell Tech hyper-build olla oikea valinta sinulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *