Fast Explode Intra Arvostelu

Fast Explode Intra

Fast Explode Intra Arvostelu
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta
4

Toimituksen mielipide

Jos olet vakavissasi treenaamisen suhteen on ehdottomasti syytä lisätä Fast Explode arsenaaliisi. Vaikutuksen huomaa jo ensimmäisessä treenissä kun energiaa tuntuu piisaavan yllinkyllin.

Fast Explode on uudenaikainen treenin aikana nautittava ns. intrajuoma. Se on kategoriassaan ylivertainen tuote joka poiketen muista intrajuomista yhdistää patentoitua hydrolysoitua eli esipilkottua PeptoPro-kaseiiniproteiinia ja syklistä ClusterDextrin dextriiniä. Lisäksi ainesosiin kuuluu liuta laadukkaissa tutkimuksissa toimiviksi havaittuja aminohappoja. Myös käyttäjäkokemukset tukevat tutkimustuloksia ja moni kehonrakentaja puhuukin lämpimästi Exploden sisältämien aminohappojen puolesta.

Moni valmentajaguru ja tosissaan harjoitteleva vannoo treenin aikaisen ravinnon ja nesteytyksen nimeen, eikä turhaan. Käyttämällä Fast Explodea optimoit kehonsisäiset olosuhteet treenin aikana ja maksimoit näin kehityksen. Sekä lihaskasvu että palautuminen tehostuu. Intrajuoman tärkeys korostuu varsinkin jos ruokailurytmi muuten on epävakaa.

Vaikka ateriavälit olisivat säännölliset on aina varaa parantaa, Explode on helppo askel oikeaan suuntaan.

Aminohapot on Fast Exploden salaisuus

PeptoPro on hyvin ainutlaatuinen proteiini. Se on valmistettu kaseiinista jotta saavutettaisiin täydellinen aminohappokoostumus. Lisäksi se poikkeaa muista proteiineista sillä tavalla että se on esipilkottua, näin mahdollistetaan paras mahdollinen imeytyminen. Proteiini on lihasten rakennusaine. Optimaaliseen lihaskasvuun tarvitaan yhdeksän välttämätöntä aminohappoa (EAA – essential amino accids): L-Histidiini,L-Isoleusiini, L-Leusiini, L-Lysiini,L-Metioniini, L-Fenyylialaniini, L-Treoniini, L-Tryptofaani ja L-Valiini.

Nämä yhdeksän aminohappoa voidaan nähdä rakennuspalikoina jotka yhdessä muodostavat täydellisen paketin lihaksen kehittymiselle. Fast Exploden sisältämä PeptoPro sisältää kaikki nämä yhdeksän tarvittavaa aminohappoa erinomaisessa suhteessa.

Super tehokas intra juoma

Hiilihydraatit ovat kehon polttoainetta, ne auttavat jaksamaan raskaan harjoituksen läpi ja ne nopeuttavat palautumista. Fast Exploden sisältämä ClusterDextrin on huippulaadukas hiilihydraattivalmiste joka nopean imeytymisensä vuoksi sopeutuu erinomaisesti nautittavaksi juuri ennen treeniä, treenin aikana ja välittömästi treenin jälkeen. Pitämällä lihaksen glykogeenivarastot kylläisinä sinulla riittää puhtia ja voimaa suorittaa raskaita ja pitkäkestoisiakin harjoituksia.

Explode on treenijuoma sille joka haluu parhaita mahdollisia tuloksia. Se lisää voimaa ja antaa puhtia viimeisiin toistoihin. Se parantaa jaksamista treenin aikana ja auttaa palautumaan raskaista harjoituksista. Lähes kaikki ammattilaistasolla harjoittelevat ovat viime vuosina lisänneet harjoituksen aikana käytettävän intrajuoman lisäravinnevalikoimaansa. Fast Explodessa on yhdistetty tuorein tieto ja parhaat mahdolliset ainesosat ja näin luotu täydellinen intrajuoma.

Aminopörssi tarjoaa tuotetta arvostelu hetkellä hintaan 26,99€

Mitä sinä olet mieltä tästä tuotteesta? Jätä Fast Explode Intra juoman kokemukset alapuolelle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *