Star Nutrition Lean Recovery palautusjuoma arvostelu

Star Nutrition Lean Recovery

Star Nutrition Lean Recovery Arvostelu
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta
3.88

Toimituksen mielipide

Lean Recovery on Star Nutrition Hers -sarjan kehittämä palautumistuote. Tuotteessa on hydrolysoitua heraproteiinia sekä vapaita aminohappoja. Nämä kaksi tekijää ovat omiaan ravitsemaan lihaksia. Tuotteessa oikein hyvä hinta / laatusuhde eli, jos etsit edullista palautusjuomaa tässä hyvä valinta.

Plussat

  • Hinta
  • Maku
  • Korkea proteiinimäärä

Miinukset

  • Ei sovi välttämättä kaikille

Lean Recovery on Star Nutrition Hers -sarjan kehittämä palautumistuote. Tuotteessa on hydrolysoitua heraproteiinia sekä vapaita aminohappoja. Nämä kaksi tekijää ovat omiaan ravitsemaan lihaksia. Tämän lisäksi Lean Recovery on hellä vatsalle ja tuotteessa on mukana myös entsyymejä, jotka auttavat ravintoaineiden imeytymistä.

Lean Recovery sisältää jopa 55% proteiineja ja 14% vapaita aminohappoja. Tuote sopii mainiosti myös laihduttajalle runsaan proteiini määrän vuoksi. Tämän tuotteen koostumus vaikuttaa varsin hyvältä niin optimaalisen treenisuorituksen kuin palautumisen osalta.

Lean Recoveryn ainesosien suhteet on tarkkaan mietitty: tuote sisältää niin hidasta Palatinose®-hiilihydraattia kuin nopeasti imeytyvää Vitargo®-hiilihydraattia, jotka auttavat lataaman lihakset heti kovan treenin jälkeen.

Myös hydrolysoitu heraproteiini ja vapaat aminohapot kulkeutuvat nestemäisessä muodossa nopeasti lihasten käyttöön.

Lean Recovery on laatua kohtuuhintaan

Star Nutrition Hers tarjoaa laadukkaan palautumisvalmisteen, joka antaa hyvän tuen treenaajan ruokavalioon. Koska tuotteesta löytyy myös entsyymeitä, auttavat ne optimoimaan ravintoaineiden imeytymistä.

Tuote on siis hyvä myös vatsalle. Joskus treenaajan vatsa ja etenkin ruoansulatus voi joutua koetukselle suurien proteiinimäärien vuoksi.

Siksi entsyymit ovat tervetullut lisä palkkariin, jotta ravintoaineiden imeytyminen voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. Ilman toimivaa ruoansulatusta monipuolisestakaan ruokavaliosta ei ole mitään hyötyä. Entsyymit kuitenkin tukevat tätä prosessia ja näin ravintoaineet pääsevät kulkeutumaan sinne, minne on tarkoituskin.

Valitse siis Lean Recovery, kun haluat valita hyvän palkkarin kohtuu hintaan.

Tuote ei liene markkinoiden kaikista monipuolisin mutta se on kuitenkin houkutteleva vaihtoehto aktiivisesti treenaavaan lisäravinnevarastoon. Kun ravitset kroppaasi oikein, on se valmis taas seuraavaan kovaan treeniin.

Kyseessä on perus hyvä palkkari, minkä lisäksi tuote on varsin edullinen. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan tässä tuotteessa, ja sen avulla treenaaja pääsee jo pitkälle. Tuote on saanut myös hyvää palautetta toimivuudestaan aktiivisilta treenaajilta. Tuote toimii niin kuin hyvän palkkarin pitääkin ja se sekoittuu helposti niin veteen kuin maitoon.

Maut ovat myös kohdillaan ja moni ei kyllästy niihin ollenkaan.

Lean Recovery saattaa siis olla houkutteleva palkkari hintansa osalta, ja se ajaa asiansa varsin hyvin myös suhteessa markkinoiden monipuolisempiin palkkareihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *