Supermass Afterzone palautusjuoma arvostelu

SuperMass Nutrition Afterzone

SuperMass Nutrition Afterzone Arvostelu
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta
4.13

Toimituksen mielipide

AfterZone on Supermass Nutritionin palautusjuomajauhe. Monen muun palkkarin tapaan se on yhdistelmä proteiineja ja hiilihydraatteja sekä aminohappoja optimaalisen palautumisen mahdollistamiseksi. Kuuluu ehdottomasti kaikkien treenajien lisäravinne kaappiin.

Plussat

  • Erilaisia makuja paljon.
  • Hyvä sekoitettavuus.
  • Hinta / Laatu suhde.

Miinukset

  • Vaikea löytyy miinuksia.

AfterZone on Supermass Nutritionin palautusjuomajauhe. Monen muun palkkarin tapaan se on yhdistelmä proteiineja ja hiilihydraatteja sekä aminohappoja optimaalisen palautumisen mahdollistamiseksi.

Optimaalinen palautuminen tarvitsee levon lisäksi myös laadukkaita ravintoaineita.

Siksi moni voimaharjoittelija vannoo palkkarin nimeen osana monipuolista ruokavaliota.

AfterZone voi olla hyvä vaihtoehto treenaajalle hyvää palkkaria etsittäessä. AfterZone on aminohappo-proteiinihydrolysaattisekoitus, joka nautitaan yleensä treenin jälkeen. Palkkareiden tapaan proteiinien, hiilihydraattien ja aminohappojen yhdistelmä on korvaamaton tuki silloin, kun oma kehitys halutaan optimoida.

AfterZone sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia ravintoaineita: hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia, yhdistelmän hiilihydraatteja, aminohappoja kuten BCAA:ta, EAA:ta ja L-glutamiinia sekä kreatiinia, mineraaleja ja probiootteja.

Monipuolinen ja laadukas palkkari

AfterZone ei ole turhaan noussut suosituimpien palkkarien joukkoon. Tämä monipuolinen valmiste on laktoositon ja gluteeniton monella eri raikkaalla maulla.

Proteiinin, aminohappojen, kreatiinin ja muiden palautumista edistävien ainesosien lisäksi AfterZonessa on myös probiootteja.

Tämä on loistava lisä palautusvalmisteeseen, sillä myös ruoansulatus on tärkeässä osassa palautumisen suhteen: mikäli ravintoaineet eivät imeydy kunnolla suolistossa, ei niistä myöskään ole mitään hyötyä. Tässä palkkarissa on siis todellista ainesta sen useilla vaikuttavilla ainesosilla.

Afterzone palautusjuoma kokemuksia

Treenaaminen on jo vuosia ollut suosittu harrastus. Aivan tavalliset kaduntallaajat saattavat nykyään treenata melko tosissaankin erilaisia voimalajeja. Moni haluaa varmistaa optimaalisen kehityksen sekä palautumisen ja kokee oikean palkkarin valinnan tärkeäksi.

AfterZone on koettu korkealaatuisena ja monipuolisena palautusjuomana, eikä sitä ole aivan hinnallakaan pilattu ottaen huomioon kuinka monipuolinen valmiste on kyseessä. Sinun ei tarvitse pelata kymmenen eri purnukan kanssa. Muiden yleisten ainesosien lisäksi, joita palkkareissa esiintyy, saat tästä tuotteesta myös suoliston kannalta tärkeitä probiootteja.

AfterZonessa ollaan siis todella onnistuttu optimoimaan monta asiaa.

Tähän tuotteeseen ei tarvitse lisätä mitään ja se on kehuttu palkkari myös makunsa ja koostumuksensa puolesta. Juoma kannattaa nauttia tuoreeltaan heti treenin jälkeen. Kannattaa muistaa valita myös itselleen kaikista mieleisin maku, oli lempparisi sitten päärynä, omena tai mustikka.

Nämä sopivat loistavasti suomalaiseen makuun ja parhaassa tapauksessa palkkari voi toimia myös herkullisena palkintona treenin jälkeen nautittavaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *